Het verhaal van Wilma

“Never a dull moment 😉!”

Het verhaal van Wilma

“Never a dull moment 😉!”

 

Wilma van den Bosch, debiteurenbeheer

Ik ben Wilma van den Bosch, 48 jaar en ik werk alweer 13 jaar bij staff capital, waarvan 5 jaar op de afdeling debiteurenbeheer. Hier werk ik nog altijd met veel plezier!

Staff capital heeft het bedrijf waar ik 13 jaar geleden begon overgenomen en ik heb gekozen om hier te blijven werken. Dit omdat ik het gewoon ontzettend naar mijn zin heb in de breedste zin van het woord. Staff capital doet namelijk veel voor haar personeel. Er zijn altijd mogelijkheden om door te groeien, te switchen van functie of ideeën te ventileren. Daarnaast speelt het een grote rol dat mijn collega’s zorgen voor een superfijne sfeer onderling.

Doordat de personeelsvereniging doorgaans veel organiseert, wordt de band met collega’s alleen nog maar beter. De uitjes geven ons altijd weer extra energie om er met z’n alle lekker tegenaan te gaan.

 


Kortom, staff capital is voor mij een werkgever die zeer flexibel is, snel kan schakelen en altijd bezig is met groei mogelijk maken. Dit voor zowel het bedrijf zelf als haar werknemers en klanten. Dat maakt werken voor staff capital zeer dynamisch.

Wat ik het allerleukst aan mijn functie vind, is dat het nooit saai is! Natuurlijk heeft iedereen vaste werkzaamheden, maar het is altijd weer een verrassing hoe de dag gaat lopen. Het is een veelzijdige functie met externe en interne contacten. Ik word erg blij van het vertrouwen dat ik krijg binnen mijn functie!

We zijn een echt team en springen voor elkaar in de bres. Door onze flexibiliteit zorgen we ervoor dat iedereen zich prettig voelt in ons team en zijn of haar kwaliteiten goed benut worden. Als je houdt van afwisseling, dynamisch werk, teamwork, flexibel bent, een harde werker en een mensen mens, dan zou je in ons team moeten komen werken.