Het verhaal van Melissa

“Werk hoort een energiegever te zijn en geen energievreter. Als jij je werkdag afsluit met een voldaan gevoel, dan weet jij dat je op de juiste plek zit!”

Het verhaal van Melissa

“Werk hoort een energiegever te zijn en geen energievreter. Als jij je werkdag afsluit met een voldaan gevoel, dan weet jij dat je op de juiste plek zit!”

 

Melissa Gelici, HR adviseur

Mijn naam is Melissa Gelici en ik ben ruim 2.5 jaar werkzaam bij staff capital. In mijn vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden, vind ik het leuk om series te kijken en ben ik dol op shoppen (wie niet?!).

Na het afronden van mijn masteropleiding ben ik gestart bij staff capital als medewerker HR. Ik werd warm ontvangen en het voelde meteen goed. De belangrijkste reden voor mij om bij staff capital te gaan werken is omdat het bedrijf jong en dynamisch is en constant in beweging blijft. Ik ben blij dat ik mijn steentje kan bijdragen aan de ontwikkeling en groei van dit bedrijf.

Daarnaast biedt staff capital ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden aan haar medewerkers. Alle medewerkers hebben toegang tot een online leerplatform waar je elke dag gebruik van kan maken om je kennis bij te spijkeren. De doorgroeimogelijkheden binnen staff capital heeft ervoor gezorgd dat ik de stap kon maken van medewerker HR naar HR Adviseur.

Wat ik het leukste aan mijn functie vind is dat geen dag hetzelfde is. Ik houd mij bezig met verschillende taken en dat zorgt voor afwisseling wat ik erg belangrijk vind. Werk hoort een energiegever te zijn waarbij het werkplezier en voldoening geeft. Dat gevoel heb ik elke dag wanneer ik mijn werkdag weer afsluit.

Teamdynamiek

De teamdynamiek is in mijn team erg goed. Het voelt echt aan als ‘1 team, 1 taak’. We weten wat we aan elkaar hebben en ondersteunen waar nodig. Daarnaast leren we elke dag weer van elkaar en hebben we het gezellig samen. Eenieder die bij staff capital komt werken, in welk team dan ook, zal onderdeel uitmaken van een dynamisch bedrijf dat constant bezig is met groei. Houd je van afwisseling, een informele werksfeer en gezelligheid, dan ben je bij staff capital aan het juiste adres!