Het verhaal van Jolanda

“ Onze afdeling is het hart van de organisatie, heel dynamisch en geen dag is hetzelfde!”

Het verhaal van Jolanda

“Onze afdeling is het hart van de organisatie, heel dynamisch en geen dag is hetzelfde!”

 

Jolanda Jager, medewerker backoffice

Ik ben Jolanda en woon samen met mijn man Marc en onze 21-jarige zoon Daimy in Epse. Ons gezin hebben we compleet gemaakt met twee Britse kortharen en een chihuahua. Je kan mij omschrijven als een sociaal mens. Ik ben gek op familie en vrienden. Ook ben ik altijd in voor een feestje, borrel of een gezellig hapje en drankje. Bij deze gezelligheid hoort voor ons ook genieten van vakanties en weekendjes weg. We willen dan ook graag zoveel mogelijk van de wereld zien. Het leven kan kort zijn, dus ons motto is ‘alles eruit halen wat er in zit!’.

Ik zit op de backoffice van de operatie, het hart van de organisatie. Zo zie ik dat ook echt! Op onze afdeling gebeurt ontzettend veel. Iedere dag is weer een uitdaging in de leukste zin van het woord.

Ondertussen werk ik alweer vier jaar bij staff capital. In eerste instantie was ik zeer gecharmeerd van het pand. Voornamelijk de aankleding ervan. Dit is natuurlijk uiterlijk en uiteindelijk gaat het om het innerlijk. Naast dat de functie mij erg aansprak zijn voor mij belangrijke zaken goed geregeld bij staff capital. Het is een frisse organisatie waar ik serieus genomen word. Er wordt regelmatig om feedback gevraagd en dat nemen ze serieus. “Jouw stem geldt”. Ruimte om te groeien is er meer dan voldoende. Zo kan je altijd doorstromen naar een andere afdeling.

 


Waar ik nou echt energie van krijg is wanneer ik, of wij samen met het team, dingen mogelijk hebben gemaakt wat we eerst als onmogelijk zagen. Het is dan ook een zeer dynamische functie. Er zijn altijd nieuwe uitdagingen waar je voor komt te staan. Deze uitdagingen gaan we samen als team aan. Wij ondersteunen elkaar waar nodig. We zijn allemaal allround of streven ernaar dit te zijn. Hierdoor kunnen we werkzaamheden van elkaar goed opvangen bij afwezigheid. Zo blijft de machine altijd draaien.

Onze afdeling is heel divers. Iedereen is erg behulpzaam en de sfeer is altijd goed. Daarnaast is er voldoende werk dus je hoeft je zeker nooit te vervelen. Een fijne hardwerkende collega kunnen we er zeker bij gebruiken!