Het verhaal van Jaap 

“Leer niet om te werken, maar werk om te leren”

Het verhaal van Jaap 

“Leer niet om te werken, maar werk om te leren”

 

Jaap Prinsen, stage sales & accountmanagement

Ik ben Jaap Prinsen, 23 jaar oud en opgegroeid in Bathmen. Anderhalf jaar geleden ben ik verhuisd naar Deventer. Op het Saxion in Deventer volg ik alweer 2,5 jaar met veel plezier de opleiding commerciële economie- sportmarketing. In mijn vrije tijd speel en kijk ik voetbal en drink ik graag een biertje met mijn vrienden in de kroeg. 

Tijdens het zoeken naar een geschikte stageplek kwam ik een vacature tegen van staff capital. Wat mij erg aansprak was de ruimte voor zelfstandig werken om zo echte saleservaring op te doen. Tijdens het eerste gesprek kwam het platform easyjobs ter sprake. Dit was voor mij een schot in de roos. Ondertussen loop ik 3 maanden stage en heb ik het erg naar mijn zin.

Wat stage lopen bij staff capital zo leuk maakt is de prettige werksfeer en de leuke collega’s. Ik vind het erg leuk om bezig te zijn met de groei van easyjobs. Door de vrijheid die ik krijg binnen mijn werkzaamheden leer ik enorm veel. Waar ik energie van krijg is het behalen van successen en de waardering die ik ervaar bij het uitvoeren van een taak. En dat in de korte tijd dat ik er zit!

 

Teamdynamiek

Binnen het sales team ervaar ik een goede teamdynamiek. Iedereen weet wanneer er hard gewerkt moet worden, maar ook wanneer er ruimte is voor een grapje en gezelligheid. Het helpt enorm mee dat iedereen goed met elkaar op kan schieten. Dit resulteert in een team dat goed kan en wil samenwerken. Alle collega’s staan klaar om je te helpen, advies te geven en nieuwe dingen te leren.