Het verhaal van Gijs

“Het is een verrassende baan met veel uitdagingen die je samen met je team kan aangaan.”

Het verhaal van Gijs

“Het is een verrassende baan met veel uitdagingen die je samen met je team kan aangaan.”

 

Gijs Hofstee, product owner

Ik ben Gijs, 38 jaar en werk sinds 2004 bij staff capital. Mijn twee dochters van zeven en vier jaar oud maken mijn gezin compleet. In mijn vrije tijd speel ik graag voetbal. Dit doe ik al een tijdje in een gezellig 35+ vriendenteam. Ook maak ik af en toe een rondje met de mountainbike voor de afwisseling.

Het is ruim 17 jaar gelden dat ik heb gekozen voor staff capital. Destijds was het een jonge onderneming waar veel uitdagingen lagen. Nu al die jaren later is de onderneming enorm gegroeid en zijn er nog steeds uitdagingen voor mij te vinden. Door met veel verschillende disciplines van onze organisatie in aanraking te komen blijft mijn werk leuk. Samen met collega’s oplossingen en verbeteringen bedenken geeft mij enorm veel energie. Elke dag is een nieuwe uitdaging en ik verveel mij daardoor nooit!

Samenwerking binnen mijn team

Binnen ons team weten we wat we aan elkaar hebben. Wij zijn een team wat al jaren samenwerkt en voor nieuwe collega’s makkelijk is om in te stromen. Binnen ons team kom je direct in aanraking met alle onderdelen van onze business. Je komt in een ervaren team die je goed wegwijs kan maken binnen de gehele organisatie. Ben je niet vies van een uitdaging en denk jij in oplossingen? Dan kan je maar zo een goede aanwinst zijn!