Het verhaal van Emely 

“We komen iedere dag weer een stuk dichter bij onze gezamenlijke doelen en dat geeft energie!”

Het verhaal van Emely 

“We komen iedere dag weer een stuk dichter bij onze gezamenlijke doelen en dat geeft energie!”

 

Emely Kornet, accountmanager HR tech 

Ik ben Emely Kornet, Accountmanager HR tech solutions bij staff capital. Momenteel werk ik hier alweer 2 jaar met veel plezier. De tijd is dan ook voorbij gevlogen!

Vanuit mijn brede achtergrond in HR, recruitment, sales en marketing ben ik in aanraking gekomen met de vacature als accountmanager voor het merk flexplein. Flexplein is het innovatieve managementsysteem voor flexpersoneel van staff capital. Flexplein is het grootste netwerk van zelfstandig werkende uitzendondernemers. Ruim 1.500 lokale specialisten die de beste mensen voor onze opdrachtgevers weten te vinden.

Flexplein was toen ik net begon een nieuw merk die ik, samen met mijn collega’s, volledig mocht gaan invullen. Het was dus als het waren een start-up functie, maar dan met de zekerheid, kennis, kunde en ervaringen van een grote organisatie.


 


Je hebt de vrijheid en daadkracht om snel verbeteringen te kunnen doorvoeren. Hierdoor heb ik samen met mijn collega’s een snelle groei kunnen doormaken. Binnen twee jaar ben ik in mijn functie van ‘potential’ naar ‘expert’ doorgegroeid en er is nog ruimte genoeg binnen staff capital om vervolg stappen te zetten in mijn carrière.

We werken dagelijks hard om onze klant, uitzendkracht maar ook onszelf toekomst bestendig te maken. Dit doen wij met HR-tech oplossingen die bij dragen aan efficiëntie en werkplezier. Of we al zijn waar we willen zijn als HR-tech dienstverlener? Zeker niet! Maar we komen iedere dag weer een stuk dichter bij onze gezamenlijke doelen en dat geeft een bak energie!