Het verhaal van Aaron

“Door van elkaar te blijven leren behaal je de beste resultaten.”

Het verhaal van Aaron

“Door van elkaar te blijven leren behaal je de beste resultaten.”

 

Aaron Abbink, medewerker marketing & communicatie 

Ik ben Aaron Abbink, 25 jaar oud en ik woon in Warnsveld. Aan de HAN in Arnhem volg ik de duale opleiding online marketing & sales. Dat houdt in dat ik naast mijn school zelf mag invullen waar ik ga werken als ondersteuning aan de opleiding. Naast mijn werk en school vind ik het leuk en belangrijk om bezig te zijn met sport. Zo heb ik 14 jaar op voetbal gezeten en ga ik nu graag naar de sportschool.

Bij staff capital ben ik alweer zeven jaar werkzaam op verschillende afdelingen. Ik ben begonnen met het digitaliseren van documenten. Daarna heb ik op de boekhouding en contractadministratie gewerkt om vervolgens de stap te maken naar de marketingafdeling. Staff capital is continu bezig met innovatie. Hierdoor ontstaan er telkens weer nieuwe kansen. Het is gaaf om te zien hoe creatief iedereen in teamverband met deze kansen omgaat om het uiteindelijk tot een succes te maken.

 

 

Samenwerking

Op de marketingafdeling is het belangrijk dat er juiste keuzes worden gemaakt. Daarbij vind ik het erg leuk om samen te brainstormen zodat we bijvoorbeeld een persona kunnen ontwikkelen om onze doelgroep beter te begrijpen. Verder vind ik het gaaf om online marketingcampagnes op te stellen. Ik krijg erg veel energie van werken in teamverband en dat is op deze afdeling zeker aanwezig. De samenwerking is elke dag weer leerzaam omdat er telkens weer creatieve uitkomsten zijn.