Alles over staff capital

"Onze HR-Tech oplossingen, met een menselijk karakter, maken extra groei mogelijk voor iedere ondernemer."

Alles over staff capital

"Onze HR-Tech oplossingen, met een een menselijk karakter, maken extra groei mogelijk voor iedere ondernemer."

 

We nemen je mee naar het jaar 2002. CEO Rick Simons richt het bedrijf payroll select op. Een van de eerste payrollbedrijven in Nederland. Dit bedrijf is door de jaren heen enorm gegroeid. Na een aantal overnames is het bedrijf in 2017 gesetteld in Deventer. 

Vanuit Deventer is het bedrijf zich steeds meer gaan richten op het ontwikkelen van HR-tech oplossingen omdat de markt enorm aan het veranderen was. Wij zijn dan ook nog lang niet klaar met ontwikkelen. Voorlopen op de markt met toekomstgerichte innovatieve oplossingen is waar wij elke dag kei hard aan werken. Wij vertalen de behoefte van de ondernemer in een HR-tech oplossing.

Ook als werkgever blijven wij ontwikkelen. Stilzitten doen wij niet graag. Wij geloven dat talent het beste tot zijn recht komt als het personeel op de juiste plek zit. 

Nog maar kort geleden 

In 2020 is het merk easyworx geboren. Easyworx is begonnen als een uitzendbureau met een twist. Door het inzetten van onze eigen HR-tech oplossingen kon easyworx bedrijven helpen met de werving en inzet van flexibel personeel. In 2021 heeft easyworx een grote groei doorgemaakt en focussen wij ons met dit merk nu op intermediairs om zo haar kracht optimaal te benutten. In 2021 is ons jongste merk easyjobs in de startblokken gezet. Met dit merk hebben wij een online uitzendplatform opgezet waarmee je via een app vacatures uit kan zetten of als werkzoekende op kan reageren.

Merken, oplossingen en diensten

Zo hebben wij nog meer merken, oplossingen en diensten waardoor wij zo veel mogelijk pijnpunten op de arbeidsmarkt willen verlichten. Al sinds 2018 investeren wij in technische oplossingen. Zo maken wij complexe processen een heel stuk eenvoudiger. Wij helpen ondernemers tijd en geld besparen zodat zij zich kunnen focussen op hun core business. Wij bouwen en bedenken alles zelf. Hierdoor schakelen wij snel en heeft de klant altijd een aanspreekpunt met de laatste kennis. 

Kernwaarden

Door continu in onszelf en in de kwaliteit van onze dienstverlening te investeren bewaken wij een hoge klantbeleving. Dit doen wij samen met onze ondernemende collega’s waarbij iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft. Door onze HR-tech oplossingen te verbeteren en ontwikkelen blijven wij onze klanten verrassen. Wij zijn altijd aan het innoveren. Er is altijd ruimte om mee te denken over de beste manier van ontwikkelen. Wij geven onze klanten inzicht en data en zijn dan ook transparant in communicatie. Wij houden niet van addertjes onder het gras. 

Join the team!

Open sollicitatie

Groei jij met ons mee? Bekijk al onze openstaande vacatures en wie weet staat jouw droombaan er tussen. Of weet je nog niet zeker of jouw droombaan er tussen staat? Doe een open sollicitatie en wij denken graag met je mee.